Lomma Beach
2015. augusztus 23. írta: ko.barbi

Lomma Beach

Ki gondolta volna, hogy Svédországban is le lehet égni? Persze nem nekem, én az otthoni nyáron edződtem, de a többieknek, akik vörös arccal és vállal jajgattak a buszon hazafelé. Merthogy a tengerparton voltunk. Igazi svéd beach-en - nem gondoltam, hogy ilyen is van. Bikiniben feküdtünk a forró(!) homokban, strandröpiztünk, sütött a szemünkbe a nap és a bátrabbak(?) még úszni is bemerészkedtek. Részemről a bokáig pancsolás is épp elég volt - ugye, akit Balaton kényeztetett el... -, mert hiába a szép idő, az azért mégiscsak az Északi-tenger. Hiába volt a látvány Siófokot idéző a pár centis vízmélységgel, a látvány nem tévesztett meg. Főleg, mert a távolban ott magaslott tekintélyes az Öresund Bridge, úgyhogy integettünk kicsit a dánoknak is.

Hideg vizes fürdőzéssel vagy anélkül, mindenképp valószínűtlen élmény volt a híres-hírhedt Svédországba érkezni és az első hétvégét bikiniben a tengerparton tölteni. És nemcsak a kikötőben horgonyzó hipster #yolo nevű hajó miatt.

Szóval ilyen volt Lomma Beach, az új kedvenc helyem Lundtól alig 10 km-nyire.

sdc11328.JPG

sdc111355.JPG

sdc11137.JPG

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://southofthenorth.blog.hu/api/trackback/id/tr827815232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása