Bautas...? Bautas...
2015. július 21. írta: ko.barbi

Bautas...? Bautas...

Ne is kérdezzétek hogy kell kimondani, fogalmam sincs… De itt fogok lakni. Hát végre csak lett négy fal meg egy tető, amibe majd beköltözhetek. Nem mondanám, hogy álmaim szállása, mert elég messze van, csak egy lakótárs jár hozzá, viszont ahhoz képest elég drága, de annak is örülök, hogy egyáltalán akadt valami. Megszánhatott az univerzum, mert a várólistáról csak bejutottam és ajánlottak egy szállást: Bautastenen. Még mindig nem tudom fejből leírni. Jelent ez a szó egyáltalán valamit?

Ja igen, az univerzum szánalmáról még annyit, hogy azért az kevésbé volt szép húzás, hogy két hónap hiábavaló lakáskeresés után pont azon a pár napon sikerült megkönyörülnie rajtam, amikor a legkörülményesebb volt intézkedni. Mert mikor is szeretne külföldi szállást foglalni az ember, ha nem egy fesztiválhétvége kellős közepén?

De a lényeg: végre van szállásom! A többi pedig majd alakul, ahogy az is, hogy hogy jövünk ki majd együtt: én és Bautas… szóval a lakás.

keys.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://southofthenorth.blog.hu/api/trackback/id/tr337815210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása